Boynuinceli Ziyaretçi Defteri

Hoşgeldiniz, sevgili BOYNUİNCELİLER ziyaretçi defterimize birşeyler yazmayı unutmayın.. Unutmayın ki boynuinceli olmak ayrıcalıktır..
325
HelenChare
04 Ekim 2019 16:44
İletişim Bilg: HelenChare
përshëndetje.

ku mund ta shkarkoj xevilin falas në faqen tënde të internetit?
mora informacione nga mbështetja jote. xevili është programi më i mirë për kapjen zgjidhjen, por më duhet versioni i fundit i saj.

faleminderit.
324
TittysChare
31 Ağustos 2019 05:29
İletişim Bilg: TittysChare
xrumer 19.0 + xevil 4.0: kompleks i programeve novatore për prishjen e çdo kapjeje

1. neuronet e fuqishme: xevil ocr mund të zgjidhë më shumë se 12000 lloje të ndryshme të tipeve të kapçës,
duke përfshirë të tilla të admiruara, si recapcha v2 e google capcha, v3 (vetëm në xevil 4.0 ultra!), captcha.com, solvemedia, bing-kapcha,
në facebook-capcha dhe uco-capcha, yandex-capcha, dl-capcha, vbuletin-capcha, dhe shumë lloje të tjera!

2. shpejtësi dhe saktësi shumë e lartë: njohja shpejtësi 0.01 .. 0.02 sekonda për imazh (por vetëm 1 sekonda në version demo!),
xevil mund të anashkalojë dhe të zgjidhë llojet e gjerë të kapjes me precizitet të lartë,
pa vështirësi, shtrembërim, zhurmë, gërma, ngjyra.

3. shumë e thjeshtë ui: vetëm 3 butona kryesore për të filluar njohjen,
pra është e lehtë për t'u përdorur me programe të gjera spektri të seos, sm, analitikë,
masë për regjistrimin/postimin/dërgimin/programet e minierave brutoforcuese / kriptocurrence.

je i interesuar?
vetëm kërko në google "xevil falas".
versioni i lirë demo është i disponueshëm!

faleminderit për vëmendjen tuaj!
323
zafer özkay
10 Haziran 2018 13:39
eski ziyaretçi
322
dfxgbfd
11 Eylül 2015 14:57
İletişim Bilg: gbf Konu: fgbfdhb
dbhfhbdfhfgbrf
321
deneme
24 Ekim 2014 10:32
İletişim Bilg: deneme Konu: deneme
deneme selamalr
320
sei
17 Ekim 2013 19:02
llk _
319
Bilal BÜLBÜL
03 Ekim 2013 14:54
Konu: TEBRİK
Yaklaşan Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Bütün Boynuinceli hemşehrilerime sağlıklı huzurlu bir bayram tatili geçirmelerini diliyorum. Bilal BÜLBÜL
318
mehmet yülek
05 Mart 2013 13:49
İletişim Bilg: yayla gezisi
geçen sene 26 mayısta kişisel çabalarımızla yayla gezisi ve eğlencesini bu sene daha kapsamlı ve geniş çaplı yapılması düşünülmektedir.İstişare edilerek mutabık olacağımız bir tarihte yapılması uygun görülmüştür. görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz. (organizasyon kesiinlikle kağıt üzerindeki derneğin bir fonksiyonu yoktur olmayacaktır)
317
BİLAL BÜLBÜL
13 Şubat 2013 09:45
İletişim Bilg: bilalbulbul33hotmail.com Konu: Temenni
2.DÖNEM EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI DOLAYISI İLE TÜM HEMŞEHRİLERİMİN EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNİN BAŞARILI BİR DÖNEM GEÇİRMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUM.
316
mehmet yülek
05 Şubat 2013 20:56
Konu: 2/B
2/b de bavuru ücreti alınmandada doğrudan satış talebinde bulunabileceği hakkında knun değişikliği yapılmış olup idaremizde bu kanun doğrultusunda işlem yapmaya başlamıştır.
ERDEMLİ MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 ... 33
Siteye geri dön
Defter | Ziyaretçi Defteri | Haberler | Konular |   -   Yönetim